Tuesday, January 02, 2007

Nieuwjaar















Vanaf mijn vertrouwde plekje wens ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond jaar toe. Een jaar vol warmte, liefde en kleur en met oog voor alle mooie dingen om ons heen. Geniet van alles wat goed is en neem het mee voor als een moeilijker moment zich aandient.

5 comments:

Brams leventje said...

ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar

Lin's ding said...

GElukkIg nIeUWjaARRR liefe mammie pinguin!!! kuz van eline

Anonymous said...

Tjonge Linda, Ik weet even niet wat te zeggen...
Hele wijze woorden, ze raken mij in mijn hart. Heb net je weblog gelezen en deze als laatste. Ik vermoedde al dat Jasper wat meer zorgen behoeft. Dank voor je openheid. Een van mijn belemmerende grenzen is weer een stuk 'opgeschort'. Ik wens jou en je familie een prachtig 2007 en ik hoop dat wij 'bloggers' elkaar maar veel mogen inspireren tot mooie en wijze gedachten.
hartelijke groet, mike

Anonymous said...

Enne niet te vergeten, naast de mooie- en wijze- wens ik je ook veel vrolijke gedachten en heel veel schater- en bulderlachen met je zus, dat kunnen jullie zussen heel goed, daar kan ik nog wel wat van leren!

Anonymous said...

oh mike, dat lachen komt wel goed hoor!!! ons moeder wordt er gek van ....
isn't it darling? Lin darling! we are always laughing darling, right darling? Sweetie! And Eline, darling? Can you handle us darling???? Well darlings....bye bye