Monday, January 08, 2007

Weekend...weg


Het weekend is weer voorbij, de vrije dagen weg; het gewone dagelijkse leven deed weer zijn intrede. Het ging gepaard met de gebruikelijke uit-bed-loop-taferelen. Bram vindt de start altijd weer moeilijk en moet huilen, omdat hij weer naar school moet en Eline is vast bang dat ik haar tot 10 uur in bed laat liggen, want ze komt gedurende de hele nacht af en toe met slaperige ogen melden dat ze niet slapen kan....
Het weekend verliep eerst erg kabbelend. Zaterdag gingen we met het hele gezin naar de film, wat nog nooit voor gekomen is, dus dat was een leuk uitje. De film, Happy Feet,draaide toevallig ook nog in de enige toegankelijke zaal voor rolstoelers, dus dat was helemaal top.
Zondag leek eindeloos te worden op weg naar maandag, dus belde ik vriendin Esther die al een week autoloos thuis zat. Ik pikte haar en de kinderen op en man Jelle kwam ze halen, maar toen waren de pannenkoeken van Eline en Olaf al op en hadden de kids al lekker gespeeld. Gelukkig bleef die ook nog plakken en aten we met z'n alle Chinees.
Rudie werd gepakt op zijn eigen woorden doordat hij iets had laten liggen op zijn bord. Dat wordt door hem bij Chinees niet getolereerd, dus nam Eline, die meestal wat laat liggen, wraak. Jelle keek met grote ogen toe en at vervolgens braaf zijn volle bord leeg! (dit moest van hem vermeld worden)
Dat was dus een gezellige middag en avond. Bram had nog steeds moeite met school bij het naar bed gaan, maar was verder lekker afgeleidt.

No comments: