Thursday, January 11, 2007

De haven by evening




Walsoorden even helpen voorzien van advertentieblad en folders. Ik dacht niet dat Eline met een volgetaste fiets Walsoorden zou bereiken, dus even geholpen. Dat ene zendschip moet ook een folder, dus Eline voorziet het schip en ik speel met m'n digi vriend. Het is donker, maar wel sfeervol...of moeten jullie nu heeel hard lachen...mag hoor, ik grinnik hier vrolijk mee.

6 comments:

Lin's ding said...

sorry, sorry, lieve Eline dat je al mijn blogjes denkt te moeten lezen. Nee, ik verveelde me niet, ik had er gewoon sin in...tja, wat moet je met zo'n mens...sorry (Eline's favouriete woord van de afgelopen 5 jaar)

Lin's ding said...

5 jaar is een beeeeeeeeeeeeeeetje overdreven hoor!!!! maar ik wil ze wel allemaal lezen. (wie weet wat je allemaal schrijft over mij,sjees,sofie,jasper enz.) maar nu is mijn favoriete zin:
"Soooooorryyyyyy Mammapinguïnnnnnnnnn" of:
"Sooooooorryyy Mamma Mindjziezzz!!!"
dat is veel leuker al zeg ik het zelf. kuzz (mooie foto's trouwens maar jammer dat je ze niet helemaal goed kan zien...

Lin's ding said...

ook geen 6 jaar of 7jaar of nog meer!!! 2 jaar lijkt me lang genoeg!!

Anonymous said...

Euh, ikke moet een beetje lachen òf een brilletje....
;-)

Lin's ding said...

even voor de duidelijkheid.
Foto de bovenste: zie linksonder de paalknop en daarboven het licht dat weerspiegelt in het water wat op de kaai achtergebleven is na hoog water...hoog ja.. tot op de kade(=voor ons is da de kaai)
Foto de andere zijn 2 meerkoppen, een stuk schip en de lichten van een weg varend schip richting Antwerpen.

Anonymous said...

Oooooo, I see....Euh not. Toch maar brillegie dan?
Vast wel heeeeel artistiek verantwoord maar ik blijf een beetje nachtblind. Daar helpen geen nieuwe ruitenwissers tegen...