Saturday, March 31, 2012

scrapworkshop


Hieronder zie je hoe Elly en ik ons flyertje in elkaar hebben gezet, dus heb je zin om te scrappen....

Scrapworkshop

Bij deze workshop leert u scrappen op een andere manier. Je maakt een mini-boekje in uw eigen stijl. Het maak proces wordt begeleid door de twee enthousiaste scrappers die er alles aan doen om u de fijne kneepjes bij te brengen waar u misschien nog niet de tijd voor gevonden had.

Tijdens deze workshop geven wij u alle tijd en ruimte om iets heel unieks te maken. Alle materialen, zoals cardstock, scrappapier, versiersels, lintjes, lijm, scharen ed. zijn aanwezig. Wanneer u foto’s wilt gebruiken zult u die zelf mee moeten nemen.

Behalve de materialen zorgen wij, de Scraplady’s, voor een gezellige tijd waarbij koffie, thee en water inbegrepen zijn. We verzorgen eventueel de lunch voor €5,- extra p.p.

De workshop begint om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur.
Deze geheel verzorgde workshop kost €50,-
Wij verwachten u met veel scrapplezier:      

De Scraplady’s
Voor inlichtingen en afspraken:
Elly Gerreman
ilegna@zeelandnet.nl
0114314475
Linda Boone lin.suikerspin@live.nl
Tel: 0114683104

3 comments:

ingrid said...

he wat super leuk.... alleen wanneer??? Staat geen datum bij????

Lin's ding said...

heeeee Pas!!!!!! Er staat geen datum bij, omdat we het op aanvraag geven. Dus wil jij met wat dames op donderdag...dan doen we dat op donderdag...willen er op maandag? dan wordt het maandag...snappie?!
Enne....als het goed is (Jasper is nog niet helemaal fit) ga ik mee op kamp met hem a.s woensdag tot en met vrijdag....in het Windekind bij jou om de hoek! Spreken we nog wat af 's avonds? Vind het leuk je weer te zien. Heb er zin in. Kun je? tot horens! liefs

ingrid said...

Net woensdag heb ik afgesproken om te mennen..... maar donderdag ben ik vrij!!! maar ik kom zeker even buurten, hij zal het fijn vinden om Kimmy te zien of niet???? Super om je weer te zien!!