Monday, December 04, 2006

een weekend vol feest


Afgelopen weekend stond in het teken van feesten. We begonnen vrijdagavond met sinterklaas vieren bij mijn schoonouders. Iedereen kwam na school en werk daarheen en dan kon de pret beginnen. Na het uitpakken van de cadeautjes en het bedankliedje voor Sint aten we lekker samen waarna het al weer snel tijd was om op huis aan te gaan, daar Jasper erg moe was van een weekje school.
Jasper was de dag erna jarig! Hij is al weer 12 geworden. Zoals een grote jongen dat kan sliep Jasper wat uit. Hij werd meteen gezoend en geknuffeld en werd toegezongen. Vanuit zijn stoel bekeek hij de slingers en ballonnen en genoot.
Zijn cadeau, een tv-tje met dvd speler viel erg in de smaak. Hij heeft hem meteen met Lara uitgeprobeer. Liggend vanuit de fatboy keken ze samen naar Studio 100 filmpjes. Relaxed hoor.
Tante Nans en Wouter kwamen ook nog logeren dus dat is altijd al een feestje op zich.
Zondag was Sint langs geweest bij de andere opa en oma, dus gingen we daarheen. Gewapend met handen vol surprises kwamen we daar aan. De ene was nog leuker dan de andere en bij die van Nans moesten we allemaal in de benen om voor Jasper een toneelstukje op te voeren. Leuk.
Ook hier aten we samen en ook nu was het weer tijd om naar huis te gaan. Lekker rusten voor de een en spelen met de presentjes voor de anderen.
Zo bolden we het weekend weer uit en begonnen we weer aan een nieuwe week......met voor morgen... Feest, want ja dan is het ons pakjesavondje thuis. Lekker hoor.

2 comments:

Lin's ding said...

kip, toes poes en ik hebben heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
zin in morgen en in PAKJESAVOND!!! i love you!

Roosnans said...

twas weer leutig!

Wouter heeft in de auto 1,5 u geslapen en maandagochtend was het hoesten zo goed als over...snotverkouden geworden, dat wel! komt wel goed. Inshallah!

kussie