Monday, March 19, 2007

contrast


Met het voorjaar in de bol besloot ik vorige week dat ik het voorjaar de groep in zou halen door middel van papieren bloemen op de ramen. Vandaag plakte ik ze op en..... zo waar het begon te sneeuwen. Wat een contrasten geeft het weer weer in vergelijking met het mooie weer van vorige week. In ieder geval bij ons op de peuterspeelzaal zag het er erg gezellig uit met onze bloemrijke ramen.

4 comments:

Martha said...

LEUK! Vorig jaar, bij de bloembollenactie op het werk, had ik alle ramen volgeplakt met rode en gele tulpen. Stond ook zo vrolijk!

mijnafvalrace said...

aaaaaaaaah, wat lief. Die bloemetjes op het raam! Wat een heerlijk, leuk knutselidee! Moet ik onthouden voor groep 4 (haha, volgens mij hangen er op school ook bloemetjes, toch?!?!?!)
Vanaf morgen is het officieel lente, dus ik ben benieuwd! Vandaag hagelde het nog, dus ja, dat lentegevoel is er nog niet echt! Alhoewel, als ik Zita dan weer zie lachen naar de poes en genieten van de waaiende bomen, is het toch wel lente-achtig in mijn hoofd hoor!!!!
Dikke knuffel en tot morgen
Irma
PS: Quincy heeft een vol bord met boontjes op (anders kreeg hij geen pannenkoeken van jou morgen!!!) Ik ga die truc vaker gebruiken, denk ik! whoehaaaaaa!!!

Roosnans said...

crea bea weer hoor!!! maar dat wisten we al!
kuz
zuz

Anonymous said...

alloo daar. als contrast nu een andere foto of blogje of vul u mmaar in....