Sunday, June 10, 2007

openlucht museum



Dit jaar mochten we weer genieten van een jubileum van de BOSK. Dat is een oudervereniging voor mensen met een motorische handicap. Het jubileum feestje werd gehouden in het openlucht museum in Arnhem. Tegen een gereduceerde prijs konden we een kaartje bestellen en de uitrijkaart en lunch was gratis.
Samen met ma gingen de kids en ik op weg naar Arnhem, want Rudie is een weekend op stap met zijn collega's naar Groningen. Aangekomen parkeerden we tussen de aangepaste busjes en stortten we ons met alle mede rolstoelers het park in om het te verkennen. We hebben met z'n vijfjes erg genoten. Lekker gewandeld; in oude boerderijtjes geneusd; een broodje gebakken aan een stok; in de molen een film over de oorlog bekeken en oud hollandse spelletjes gedaan. De fietsen werden volop gebruikt, maar de hoepels bleven liggen, want niemand bleek te weten hoe dat moest. Nou mijn mams wist dat wel, dus met haar aanwijzingen ging ik aan de slag, met als gevolg dat vele mensen volgden. Je geeft er één een tip en dan volgt de rest vanzelf. Grappig om te zien.
Koeien werden gemolken, wat vooral ons Eline erg goed afging en het doolhof in één keer getrotseerd, wat Bram jammer vond. Met een rondrit in de tram en een ijsje sloten we ons dagje in het openlucht museum af en gingen op huis aan.
In de bus was het door de opgedane indrukken en en de vermoeidheid stiller als op de heenweg, Jasper deed niet 1 dutje, maar een flinke dut en het verkeer met minder strubbelingen en het weer ook. Onderweg stopten we nog om te eten en voldaan arriveerden we na achten thuis.

5 comments:

Elinez Diertjezzz said...

was super gezellie

ingrid said...

He Lin,

Het lijkt alsof jullie een super fijne dag hebben gehad,
Liefs Pas

Roosnans said...

klinkt als een heel geslaagd daggie...jammer dat ik niet te bereiken was want samen eten als afsluiter zou leutig zijn geweest!
kuz
zuz

mijnafvalrace said...

Wauw, wat klinkt dat weer als een dagje op en top genieten! Heerlijk hoor!!! En het weer zat ook een keertje mee, dat scheelt, hahaha!

Anonymous said...

WAT EEN HEERLIJKE DAG. MORGEN GA IK WAT LANGER NAAR JE FOTO'S KIJKEN DAN BEN IK WEER THUIS, RARE PC, NU WEER HOOFDLETTERS GRMPFFFFF