Monday, May 28, 2012

simpel genieten


Amsterdamse gracht
Het weekend wat we nu afsluiten voor de tv met Pinkpop was er eentje van simpel genieten. Zaterdag reed ik ons busje met Bram en mij er in naar Diemen om van daaruit met Eline te gaan winkelen. Bram groeit zo hard dat zijn voeten toe waren aan schoenen maat 45. Gelukkig is dat gelukt en nog wel in een fris blauw kleurtje. Eline scoorde twee paar fleurige schoenen voor dezelfde prijs en met oog op de zomerse temperaturen namen we ook nog shirten mee naar huis. Druk geshopt gingen we voldaan in ons busje terug naar ons Zeeuwse toko. Eline reed een heel stuk en zo kon ik mijn voeten alvast even laten rusten. Thuis keken we natuuuurlijk naar het Eurovisie Songfestival. Zonder ons, geen commentaar en of de muziek nu goed is of niet wij maken er iets leuks van.

een trein vanuit de trein
Even genieten van een welverdiend tussendoortje
bij V en D op het terras voordat
we daar verder winkelen.
 

waterpret
Bakken
Zondag en maandag waren natuurlijk topdagen met zon. Met ons gezin waren we buiten te vinden, dan eens met tennisrackets op straat of met z'n vieren dubbelend in een partijtje badminton of dobberend in het zwembad waarvan het water toch wel fris was. De barbecue ging beide dagen aan. Gisteren vielen vriendin Aukje en haar Fred de tuin nog even binnen tijdens hun fietstocht.Vandaag aten vriendin Esther met haar zoon mee en speelden we zelfs met z'n zessen badminton. De mannen zitten allemaal op badminton, vriendin heeft nog competitie gespeeld in lang vervlogen tijden en Eline en ik zijn fanatiek genoeg om niet te veel onder te doen voor de rest. Lachen! Shuttels en zelfs complete rackets verdwijnen in onze rode kool boom (rode esdoorn) en het gekreun van de tenniskampioenen werden minstens geëvenaard. Ondertussen wordt er ook huiswerk gemaakt (Bram), wat boeken gelezen(Eline en ik), de krant door gespit en de planten in de tuin opgebonden (Rudie) of dvd gekeken in de tuin (Jasper). Simpel genieten was wat we deden en dat gewoon lekker in en om de tuin. Wat een genot om te doen, heerlijk. Wanneer mogen we weer?

flauwekullen....heerlijk


2 comments:

Roosnans said...

zoooooo, da was weer lekker oor...... alee, zo ziet'r uit natuurlijk eeee!!!

geniet lekker na!

kuz

Anonymous said...

Helaas is het nou te koud om lekker buiten te zitten. Gelukkig kon het gister nog wel! Ik heb al zin in de zomervakantie, dan kunnen we de hele tijd zo simpel genieten :D
x Eline