Thursday, May 31, 2012

ligorthese vervolg

Vandaag was, eindelijk, de dag van de ligorthese aanpassing. Om tien uur deze morgen zou het gaan gebeuren. Eerst arriveerde René, die me kwam helpen  zorgen dat de orthese aangepast zou worden op de juiste manier voor Jasper. De ander was wat later door de file's rond Antwerpen. Niet erg wij amuseren ons wel met koffie en gekwek en Jasper geniet gewoon mee en Eline werkte ondertussen gewoon door aan haar lessen voor school.
Hoe gedegen Ruud, de maker van Jaspers zitorthese, de ligorthese een paar weken geleden bekeek en vervolgens vertelde waar er op gelet moest worden wanneer de orthese aangepast zou worden, zo snel deed de meneer het die de aanpassing zou uitvoeren. Hier een streep, daar 2 cm. opvullen, daar nog wat en klaar. Het ging me wel erg snel en veel discussieruimte was er niet, hij is gewoon goed in het maken van ortheses. Gelukkig kreeg René nog voor elkaar dat er echt wat aan het gebied van Jaspers hoofd verandert moet worden.
De meneer vertrok met de orthese, Jasper moet nu een week zonder slapen, en wij concludeerden bij nog een slokkie koffie (voor de schrik?) dat we beiden benieuwd zijn hoe passend de orthese bij terugkomst is. Is hij echt zo goed in het maken van ortheses? We zullen het merken.Zin in een vervolg over een week of wat?

2 comments:

Anonymous said...

liever iets eerder nog???? alles duurt en duurt.........
we denken het gewoon snel ghi ghi.
Elly

Roosnans said...

hoop dat het allemaal goed in elkaar zit straks, ik duim ervoor!

knuf
zuz