Sunday, December 18, 2011

Coldplay


Gisteren een leuk uitje met mijn oudste en mijn jongste kind, Eline en Bram. Samen gingen we naar het concert van Coldplay in Ahoy. Om file's te ontwijken gingen we op tijd de deur uit. Eline bracht ons veilig daar, waarna we genoten van een maaltje bij La Place. Dat hadden meer mensen bedacht, want het was er druk. We sloten aan in de rij voor Ahoy, die gigantisch was. Het regende zo nu en dan, maar gelukkig ging de deur na een half uurtje open en liep iedereen de eerste rij in, wij ook en zo waren we lekker snel binnen en stonden redelijk vooraan. Helaas was het zicht wat minder door net te lange mensen voor mijn neusje en alle gsm's die hele stukken concert moesten filmen. Dat mocht de pret allemaal niet drukken het concert was een feest!


In het voorprogramma stond Emeli Sande, maar helaas voor haar waren niet veel mensen enthousiast, terwijl ze toch echt een krachtige stem heeft.


Yellow!
Confetti! 
Bij binnenkomst kregen we een armband die voorzien waren van lichtjes waarvan wij de regie niet in handen hadden, maar wat een mooi zicht  als ze allemaal brandden.
Kortom, we genoten en daarna gingen we weer op huis aan. We namen de andere uitgang en de andere kant naar de ring, zodat we het stuk waar een ongeluk gebeurd was ontliepen en waren dus snel weer op weg ondersteund door onze Coldplay cd en als buit voor ieder kind een mylo xyloto shirt. Wanneer mogen we weer?

2 comments:

zuz said...

leuk!!!! genoten dus!
volgende keer paul ff tippen, die houdt ook van coldplay!

xxx

Anonymous said...

Het was suuuuuuuuuuuuuper leuk mam! nog eens bedankt!!!