Friday, November 09, 2007

dag van de mantelzorger


Morgen, 10 november, is het de dag van de mantelzorger en deze mantelzorger werd vandaag in het zonnetje gezet middels dit bloemetje...heerlijk geniet momentje en dat op een moment waarop Jasper al weer 3 dagen thuis is en het nog steeds moeilijk heeft na een verlengde antibiotica kuur en een extra check up door de kinderarts.

4 comments:

Anonymous said...

he lieve schat,
de enige mantel die jij spreidt is die der liefde, dus dat houdt je knul lekker warm en beschermd; terecht dat je in een bloemetje wordt gezet, maar eigenlijk beter dagelijks. Ik doe het veel te weinig; afijn wa nie is kan nog komme; Hopelijk gauw voor Jasper en jullie allemaal weer wat betere dagen (en nachten). Tot gauw, dikke kus,
Aukie

mijnafvalrace said...

Hoi Lin,
Ik ben het helemaal eens met Aukje. Als er iemand is die het verdiend, ben jij het wel!!! Helemaal super... ik heb er echt bewondering voor hoor! En inderdaad: die bloemen heb je dubbel en dwars verdiend!
Liefs Irma

Roosnans said...

heee lieverd
tuurlijk verdien jij dit bloemetje, een hele tuin vol, voor jouw inzet dag in nacht uit !!! mooi hoor...Jij kan het dan best gewoon vinden wat je doet voor je koters maar hier vinden het er een paar wel heel bijzonder hoor!
Sterkte en warmte en een dikke zoen voor Jasper! wat een pech dat het zo gaat nu...
en een dikke zoen voor jou
zuz

Martha said...

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de geschreven woorden van de andere reageerders. Je verdiend het dubbel en dwars, geniet er van ! Beterschap voor Jasper en een heerlijke zondag, hier breekt een lekker zonnetje door en ik zie blauwe lucht ;-)