Thursday, August 21, 2008

taddadaaa...

Kijk! Met dank aan mijn schoonvaders vakmanschap staat mijn glasraam (ik moet hem nog poetsen en afwerken) nu te blinken in een mooi frame voor het raam.

7 comments:

Martha said...

Kwil 'm GROTER kunnen aanklikken. het is een juweeltje geworden :-)

Lin's ding said...

@ Martha... je kunt hem nu wel vergroten hoor...dan zie je tenminste ook de oneffenheden..haha

Martha said...

Lieve Lin, ik ben sprakeloos...
Het is een waar kunstwerk! En hoezo onregelmatigheden? Ik zie en voel een met veel liefde en zorg gemaakt glasobject, of euh hoe noem je dit? Glas in lood raam? Is ie te koop? en wat zijn de afmetingen ook al weer?

Anonymous said...

Heeel mooi gedaan! WOW! Heb al jaren glasverf in huis maar maak meestal alleen kleine dingen ermee voor mijn werk op een creche. Maar wat jij gemaakt hebt, heel mooi! Natje xxx

Lin's ding said...

@Martha...ik mag hem niet verkopen van mijn dochter. Hij is 1meter bij 80cm. Heb er inderdaad met liefde en zorg gemaakt. Ik vond het een fijn werk en erg rustgevend. Als je er een wilt..wil ik met plezier aan de slag voor je gaan hoor.
@Natje... was dat in Nederland dat je op een creche werkte? Ik was zelf peuterjuf..grappig... wat deed jij dan met glasverf?

Martha said...

Lieve lin wat heb jij een verstandige dochter, kan ook eigenlijk niet anders ;-)
Ik meende mij te herinneren dat je 'm liever kwijt was vandaar mijn interesse. Dit object verdient het om gezien en bewonderd te worden :-)

Vanmiddag ga ik mij bezinnen op je tekeningen ;-)

Roosnans said...

Is heel mooi gedaan door pa L! Hij komt zo helemaal tot zn recht! Prachtig...
knuf