Monday, June 05, 2006

Genieten

Vandaag 4 stoelen afgeschuurd en omdat je het leven het leven niet te serieus moet nemen hebben er al 2 een leuk kleurtje gekregen. De ene rood en de ander geel. Je raad het al de volgende 2 worden groen..fris groen en blauw...hip blauw.
De rest van de keuken krijgt een oppimp beurt in de zomervakantie...


Vanaf een uurtje of half 4 hebben we met ons hele clubbie genoten van een bezoekje met binnen bbq bij mijn lieve vriendin Aukje en haar gezin. Fred had weer gezorgd voor het eten en dat is hem zeker toevertrouw Ieder had dus zeker genoeg en genoten van een lekkere maaltijd.

Lekker gebabbeld en gelachen en genoten van elkaar. Dat gold zeker ook voor Eline en Bram die steeds buiten gespeeld hebben met Froukje, Jens en Chrissy. Het spel varieerde van rollebollen, verstoppertje, lummeltje, voetballen en Barbies mishandelen .
Jasper genoot vooral vooraf en naderhand. Biij Aukje en Fred was hij nogal jengelig. Last van zijn verkoudheid en keel...Hij genoot ondanks alles op zijn manierAukje had poppen en een muzievis voor hem gehaald en hij keek naar Crissy's parkiet Verder kwamen Froukje, Jens en Chrissy af en toe even bij hem langs en da's genieten. Tijdens het eten zat hij naast Jens en zat hij steeds aan Jens arm wat Jens goed vond...en Jens die vinden Jasper en Bram geweldig.
Later glom en kletste Jasper toen we samen thuis over ons bezoekje aan de Driesjes hadden. Gelukkig maar.

No comments: