Tuesday, April 28, 2009

Vakantie!

Heerlijk...vakantie! Het brengt wat rust hoewelniet alles wat "moet" afvalt. Zo moet Eline 3 avonden werken, paste ik gisteren nog op en permanente ik deze ochtend ma's haar. Dat oppassen en krullen brengt een hoop gezelligheid mee en je bent gewoon thuis dus da's fijn. Ondanks dat het nog maar dinsdag is hebben we dus al een boel gedaan. Zelfs Bram's kinderfeest, wat in het teken stond van taarten bakken zit er al op en hebben we onze eerste barbecue van het jaar ook weer gehad.

Vanmiddag hebben we lekker gedrieën geschilderd. Jasper was nog naar school. De vaste chauffeur heeft ook vakantie en zijn vervanger was Jasper vergeten en dus ging Jasper later van huis, maar hij kwam met nieuwe banden weer thuis. Zo kunnen we volgende week Parijs goed trotseren. We gaan met het hele gezin een paar daagjes Parijs door crossen en wel te voet. Onze avonturen zullen hier wel weer verschijnen, maar voor nu genieten we van elkaar en het samen bezig zijn. We zijn dus lekker aan het schilderen geweest.
Eline liet zich leiden door haar fantasie. Bram ging aan de slag met zijn tekening en ik moest nog een schilderijtje maken voor de veiling van het WAK (Weekend Amateur Kunst). Voor 50 cent kun je een lootje kopen en een schilderij winnen. Belachelijk maar waar. We hebben er wel om gelachen want op 1 van de 2 doekjes die uitverkoren zal zijn zitten al 5 lagen verf.... en ondertussen hebben ze het op de radio steeds over een file bij Plaspoel. Je kunt wel raden wat we daar allemaal van gemaakt hebben. In ieder geval is de poel altijd vol en heb je geen brandweer nodig volgens ons....

2 comments:

John said...

Lekker naar Parijs! Dat moet ik binnenkort ook weer eens voorstellen hier. Leuke prentjes weer Lin :-)

Martha said...

wat zijn jullie toch een heerlijke bezige bijtjes
Heel veel plezier in het Franse en ik ben benieuwd naar jullie avonturen, maar daar ga je toch wel hier kond van doen :-)