Tuesday, September 28, 2010

ochtendstond

maandagochtend

dinsdagochtend




Wednesday, September 22, 2010

Monday, September 20, 2010

vlindertjes


de tocht der tochten

Mijn zus vroeg me naar de tocht der tochten die komende vrijdag plaatsvindt. Deze tocht der tochten is onder andere waardoor het zo stil is op dit blog. Begrijp me niet verkeerd het wil niet zeggen dat ik mijn dagen zwetend boven papier en karton gebogen zit met stift en verf. Nee, nog steeds moet het geheel afgerond worden op de laatste nipper en onder druk. Dat is ieder jaar al het geval geweest en natuurlijk is dat ook het geval bij de laatste tocht die ik tot stand mag helpen brengen. Het thema van de nazomerwandeltocht, want dat is de tocht waar we het over hebben, is studio 100. Een leuk thema waar je vele kanten mee op kunt. Voor mij een fijn thema, want doordat Jasper in zijn niveau blijft hangen, om het maar eens oncharmant uit te drukken, zijn er vele dvd's van studio 100 in dit huis te vinden. Samen met Ina ben ik verantwoordelijk voor de opdrachten en hoewel die van Ina al klaar zijn moeten de mijne nog in een verfbad.
Morgen wil ik flink met mijn kwasten te keer gaan, maar voor ik kan starten moet ik nog wel even naar de koekenstad om een fotoboek van Eline op te halen bij de Hema. Vandaag had ik hetzelfde doel voor ogen ,maar Bram viel zondagmiddag op zijn pols en deze was vanochtend dik genoeg om de dokter te bezoeken. Zoals altijd was het inloopspreekuur op maandag druk dus we waren nog niet zo snel klaar. Daarna sloot een bezoekje aan de rontgenafdeling een breuk uit, maar Bram mag rekenen op een weekje pijn. Nadat ik Bram afzette op school ging ik op bezoek bij mijn vriendin, de ochtend was toch al ver om.
Kijk dat is een van mijn spontane acties waardoor ik nog niet klaar ben, maar ik maak me geen zorgen. Alles komt altijd goed. Dus nog even geduld en dan krijgen jullie morgen de plaatjes te zien van de opdrachten, de Plop paddenstoel en Frieda Krokets frietkraam.


O ja, vorige week bezochten we in Amsterdam aan het IJ het festival 5D. Een feestje van Per Saldo en het NSGK. ER was van alles te doen en de locatie was leuk. Lekker genoten. Er was voor ieder wat wils in de vorm van een grabbelton. Gewoon kijken wat je wilt doen op het gebied van theater, dans, muziek enz.
En voordat jullie echt denken dat ik zielig ben: ik had een super weekend. Vrijdag pikte ik Eline en Bram op na school en ging met hen en wat vrienden naar het Gelredom in Arnhem voor het concert van Peter Gabriel. Dit keer niet met gitaar en drums, maar met een orkest...mmmmm...smullen.
Zaterdag kwamen er vrienden op bezoek en de mannen kookten en zondag gingen we naar vrienden en daar kookte mijn vriendin....wat een verwennerijen. Ik ben een bevoorrecht mens.

Thursday, September 09, 2010

Brussel

Op het eind van de vakantie gingen we een dagje naar Brussel. Erg lang geleden dat ik daar geweest was. Alles voelde nieuw. Het was een erg leuke dag zo met zijn vijfjes.
















de koek is op

De koek is op, de vakantie is klaar: iedereen is weer begonnen met het gewone leven. Dat betekent dat manlief weer gaat werken, Eline gestart is in 6 gymnasium, Jasper weer naar zijn dagverblijf gaat en Bram nu gestart is in de brugklas. Voor mij betekent het dat ik nog maar een paar keer moet overblijven en nog 1 keer aan de slag ben gegaan met de nazomerwandeltocht. Dan is de koek ook op voor mij bij de basisschool.
Het is allemaal zoeken naar een nieuw evenwicht en dat vindt de een moeilijker dan de ander. Ach ik vind mijn draai wel hoor. We transformeren gewoon even door.