Wednesday, August 23, 2006

Nazomeren

Afgelopen weekend,19 augustus, gingen we lekker naar Antwerpen. Genieten van het eerste weekendje vrij. Met een vakantiegevoel liepen we met massa's mensen langs de kaaien te kijken naar de fregatten en brikken die mee gedaan hadden aan de Tallship race.
We genoten met volle teugen totdat we precies op de verkeerde plek overvallen werden door hoosbuien met onweer. Voor we een beetje konden schuilen waren sommigen van ons, waaronder ik, drijfnat. We sloten ons uitje af met een frietje in de plaatselijke patatzaak vlakbij de bus om even op te warmen. In de bus gingen bij Rudie en mij (geen jas aangehad) de shirten uit om die te vervangen door jas of vest..en dat terwijl er net voetgangers aankwamen. Ja dat kan natuurlijk niet volgens Eline en Bram. De panden van mijn jas werden snel bij elkaar gegrepen....wat een grapjassen

Het echte leven

Helaas het echte leven is weer begonnen. Geen geluiwammes meer. Niet meer op het gemak dit en dat zonder tijdsbesef. Nee alles moet weer op regel en tijd. Jasper moet om kwart over 7 de bus in naar zijn nieuwe school in Goes. Eline moet sinds gisteren weer om 5 voor 8 klaar staan bij het gemeentehuis voor een gezamenlijk vertrek naar school in Hulst en Bram moet om kwart voor 9, al dan niet met oppaskinderen, op school staan.
Mijn agenda is al weer te vol, maar die krijgt na de nazomerwandeltocht en de eerste dingetjes van Jasper op school en er buiten wel weer wat ruimte. De vaste dingen zijn in elk geval overblijven op maandag en vrijdag en oppassen op dinsdag en donderdag tijdens de schooluren en op maandag voor school en dinsdag ook nog wat voor en na school. Woensdag ga ik vrijwilligen bij de peuterspeelzaal. Tja en dat is dan om te starten helaas niet alles. Dag 1 moesten we naar Jaspers school. Dan heb ik al een overleg en een vergadering gehad. Een bezoekje aan het UZ. in Gent mogen we ook niet vergeten evenals Brams drumlessen.
Nu is het ook weer tijd om in actie te schieten. Bram naar school en ik naar mijn peuters. Dus... de andere verhalen, mogenlijk iets minder saai, volgen een andere keer.