Wednesday, June 02, 2010

Engelse impressie




Na ons bezoekje in Engeland maakte ik deze tekeningetjes, in de ban dat ik was van alle magische stenen.

Tuesday, June 01, 2010

kunst


Het weekend vol kunst zit er al weer op. Vrijdagavond alles neergezet en gehangen met de hulp van Eline en Bram en aan het begin van de zondagavond is alles weer thuis, zodat de muren weer opgefleurd konden worden. Twee dagen was het hier erg kaal in huis.. Alle kunst de deur uit. Een boel hangt nog steeds in het bejaardenhuis in Oostburg en de rest ging dus mee naar het WAK. In ieder geval kijk ik terug op een paar positieve middagen vol gezelligheid en fijne commentaren op die ene vrouw na, die het zoveel fantasie niet aan kon.
Het wil natuurlijk niet zeggen dat ik na dit weekend klaar ben met kunst, want leven op zich is een kunst. Het is een kunst om er wat van te maken en dat is dan weer een uitdaging op zich om een ander te helpen die kunst beter te beheersen.
Iemand die die kunst prima beheerst ging ik gisteren helpen met wat gesjouw in haar huis en aangestoken door die actie ruimde ik deze ochtend planken in de bijkeuken. Tijdens mijn opruimactie liep er iemand binnen waar ik opruimgesprekken voerde terwijl er een hoop papier verdween in de doos "weg". Nee de gesprekken gingen niet over het letterlijke opruimen, maar het figuurlijke. Ik vind het altijd fijn om zulke gesprekken te voeren. Ze geven zoveel energie en leveren mooie inzichtelijke dingen op.
Nu dan maar weer bezig met de letterlijke versie en vanavond weer met kunst, maar dan die met potlood en kwast.