Sunday, October 02, 2016

Schoolkamp Puytvoet, Sint Niklaas en Antwerpen

Deze geweldige bofferd mocht afgelopen week tweeënhalve dag mee op schoolkamp met groep acht van onze plaatselijke basisschool. Samen met de juf en meester van de 38 kinderen had ik het privilege om ze te begeleiden.
Eén van mijn taken was het maken van foto's aangezien iedereen weet dat ik dat graag doe. Natuurlijk kon ik het niet laten om foto's te maken in het bos zonder kinderen erop en ook tijdens onze uitstap naar de Zoo in Antwerpen en onze korte wandeling door een stukje stad deed ik dat.
Genieten jullie mee?



Domein Puytvoet, Sint Niklaas






























                                



Sint Niklaas

voor het treinstation in Sint Niklaas




 Antwerpen 
Antwerpen centraal station



















Antwerpen Zoo
entree Antwerpen Zoo







  Antwerpen Centraal gezien vanuit de Zoo 



koningin Astridplein
koningin Astridplein

het koningin Astridplein, uitkijkend op het Centraal Station

ingang Chinese wijk



 In de diamantwijk:



 p.s: reken maar dat ik genoten heb van het schoolkamp. Het was top! De dagen waren vol met spelletjes waaronder bosspel en gezelschapsspelletjes, wandelen, lachen, samen eten, samen in de Zoo een slang aaien in het Zoo klasje, bieten uithollen, de bonte avond,mooie gesprekken met kinderen en met de juf en meester,genieten van de juffen en meesters die op bezoek kwamen, samen in het winkelcentrum hangen (de kinderen shopten en wij wachten op een bankje), wachten tot de kinderen ongeveer sliepen en weinig slapen. Heerlijk, heerlijk.