Thursday, February 20, 2014

eindelijk schilderen

mijn laatste schilderij,
waarna ik stil viel
met schilderen
Er zijn ondertussen heel wat maandjes aan me voorbij getrokken zonder dat ik schilderde op een doek met olieverf. Na mijn laatste schilderij had ik even geen inspiratie meer. Het was tijd voor wat anders en dus scrapte en haakte ik. De laatste weken pakte ik af en toe mijn aquarel verf en daar bleef het bij.
Vandaag ging ik weer lekker samen met mijn vriendin en schildersmaatje Elly aan de slag. Alles ging mee die kant op: schildersezel, doek van 80 x100 cm, olieverf, kwasten, poetsdoek en mijn schort.
Het was weer even wennen, na vier maanden zonder en achtergrond één werd achtergrond twee. Nu wacht het doek verder op invulling. Zou ik morgen tijd vinden met al die andere hobby's , huishouden, overblijven op school en wat er nog op mijn pad komt? Ik ben benieuwd. In ieder geval ben ik blij dat ik weer begonnen ben met schilderen!
mijn tubetjes wachtend in
hun kist tot ze gekozen worden

Het begin van onze nieuwe schilderijen....
hier nog met de eerste achtergrond



achtergrond twee .....

Tuesday, February 11, 2014

even spelen

Even gespeeld met potlood en aquarelverf...

Monday, February 10, 2014

Nog een scrap map




Toen zoonlief van 15 zag wat voor mappen ik ging maken voor ons, meisjes, wilde hij er ook eentje. Ook deze map kan leeg (zonder foto's en verdere versieringen) al niet meer dicht, dus ik ben benieuwd wat het eindresultaat wordt wanneer de map gevuld is met vakantiefoto's. Voor deze map gebruikte ik (bijna) twee papierblokken van Echo en wel "Happy Camper".




Tuesday, February 04, 2014

scrap map voor mijn dochter

Voor mijn dochter vol kleuren van de regenboog, maakte ik een map vol vrolijke kleuren. Ze kan hem gaan vullen met foto's zodat hij daarna versierd kan worden met bloemen, tagjes, lintjes, stickers en wat ze nog meer wil. De kleurige velletjes zijn van Graphic 45 en wel het scrappapierpakket  Bohemian Bazaar.


 In de mapjes zijn gevuld met tags en uitklappagina's waarop nog meer foto's geplakt kunnen worden.

Er zit no geen foto in, maar de map kan nu eigenlijk al niet meer dicht.

.